Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Știrile zilei, 23 mai 2024. Fostul şef al Serviciului Român de Informaţii Florian Coldea a fost audiat la DNA

Știrile zilei, 23 mai 2024, prezentate de Alessandra Stoicescu.

de Alessandra Stoicescu

la 23.05.2024 , 19:43

Alessandra Stoicescu

Știrile zilei, 23 mai 2024

1) Fostul şef al Serviciului Român de Informaţii Florian Coldea a fost audiat la DNA. Generalul în rezervă este vizat de o anchetă privind promiterea unor soluţii favorabile în dosare penale.

2) Salariul minim va creşte de la 1 iulie la 2.300 de lei net. De măsură vor beneficia un milion şi jumătate de români.

Articolul continuă după reclamă

3) Vlad Pascu s-a prezentat pentru prima dată fizic la instanţa de judecată. Părinţii victimelor sale din staţiunea 2 Mai spun că acesta s-a comportat "teatral" şi că aşteaptă să îşi primească pedeapsa.

4) Despăgubiri de 150.000 de euro pentru pacientul care a rămas fără un plămân din cauza unei erori medicale. Doctorii l-au operat de cancer, deşi acesta suferea în realitate de TBC.

5) TAROM primeşte un nou colac de salvare. Comisia Europeană a acordat companiei 100 de milioane de euro, pentru a deveni mai eficientă.

Alessandra Stoicescu Like

Am vrut să schimb lumea în bine și să ajut oamenii de când eram copil. Așa că am ales în mod natural meseria de jurnalist. Jurnalismul este despre oameni, despre a le schimba viețile în bine.

Întrebarea zilei
Preferaţi să cumpăraţi aur sau să deschideţi conturi de economii?
Observator » Update » Știrile zilei, 23 mai 2024. Fostul şef al Serviciului Român de Informaţii Florian Coldea a fost audiat la DNA