Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 23 martie 2022. Reţea românească de prostituţie, destructurată de poliţiştii francezi

Știrile zilei, 23 martie 2022, prezentate de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 23.03.2022, 16:08

Ioana Scărlătescu îți aduce cele mai importante știri ale zilei
Ioana Scărlătescu îți aduce cele mai importante știri ale zilei - Observator

Știrile zilei, 23 martie 2022

1) O explozie puternică, urmată de un incendiu uriaş, a distrus un centru comercial din sectorul 5 al Capitalei. Prosper Plaza s-a făcut scrum în doar o oră. Sute de oameni au fost evacuaţi, dar nu s-au înregistrat victime.

2) Treizeci de milioane de pastile de iodură de potasiu au fost produse în ultimele 13 zile, în România. Comprimatele vor ajunge la populaţie doar în caz de nevoie, în eventualitatea unui incident nuclear.

3) După 28 de zile, luptele din Ucraina continuă. Tensiunile au atins un nou punct critic, după ce purtătorul de cuvânt al lui Putin a refuzat să excludă utilizarea armelor nucleare, în cazul unei ameninţări la adresa Rusiei.

4) O tornadă a lovit oraşul New Orleans din Statele Unite. Furtuna puternică a smuls liniile electrice şi a lăsat peste 20 de mii de oameni fără curent pentru mai multe ore. Mai multe clădiri au fost distruse de copacii puşi la pământ.

5) O reţea românească de prostituţie de mare amploare a fost destructurată de poliţia franceză. 28 de tinere ademenite prin metoda "lover boy" au fost salvate în urma unor descinderi la Marsilia şi în alte patru oraşe din Franţa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Update » Știrile zilei, 23 martie 2022. Reţea românească de prostituţie, destructurată de poliţiştii francezi