Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Știrile zilei, 23 septembrie 2024. Debitul maxim al Dunării la intrarea în România va fi mai mic decât cel prognozat

Știrile zilei, 23 septembrie 2024, prezentate de Alessandra Stoicescu.

de Alessandra Stoicescu

la 24.09.2024 , 08:02

Știrile zilei, 23 septembrie 2024

1) Debitul maxim al Dunării la intrarea în România va fi mai mic decât cel prognozat. Specialiştii spun că nu există în acest moment indicii privind apariţia unor probleme deosebite.

2) PSD a anunţat că nu susţine aşa-numita "lege Iohannis". Liderii social democraţi au votat în unanimitate să se opună amendamentului prin care preşedintele să candideze la parlamentare pe listele PNL.

Vezi și

3) O fată de 16 ani era să provoace o tragedie în Bucureşti. Adolescenta a furat maşina unchiului şi a distrus 5 autoturisme parcate, în timp ce încerca să fugă de Poliţie.

4) Prima rectificare bugetară de anul acesta arată dezastrul de la finanţe. Experţii susţin că deficitul va ajunge spre 8%, iar creşterea economică este mai mică decât cea prognozată.

5) Atac masiv lansat de armata israeliană în Liban, asupra grupării Hezbollah. Peste 100 de persoane au murit, iar 400 au fost rănite.

Alessandra Stoicescu Like

Am vrut să schimb lumea în bine și să ajut oamenii de când eram copil. Așa că am ales în mod natural meseria de jurnalist. Jurnalismul este despre oameni, despre a le schimba viețile în bine.

Întrebarea zilei
Preferaţi podcasturile şi cărţile de dezvoltare personală, în locul unui psiholog?
Observator » Update » Știrile zilei, 23 septembrie 2024. Debitul maxim al Dunării la intrarea în România va fi mai mic decât cel prognozat