Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 24 ianuarie 2024. Un avion în care se aflau 65 de militari ucraineni capturaţi s-a prăbuşit în Belgorod

Știrile zilei, 24 ianuarie 2024, prezentate de Alessandra Stoicescu.

Vezi și

Știrile zilei, 24 ianuarie 2024

1) Un avion în care se aflau 65 de militari ucraineni capturaţi s-a prăbuşit în Belgorod, la graniţa Rusiei cu Ucraina. Nu există supravieţuitori, iar presa de la Moscova susţine că aceştia urmau să fie eliberaţi la schimb.

2) Copilul care s-a înecat cu o bucată de măr într-o creşă neautorizată din Oradea a murit. La o zi după incident, unitatea a fost închisă.

3) Perchziţii în această dimineaţă la traficanţii de cocaină care alimentau cluburile din Capitală. În spatele dealerilor s-ar afla Clanul Sportivilor şi Clanul Cocalarilor.

4) Raport final în cazul morţii Sharei, eleva olimpică din Bucureşti. Medicii legişti spun că decesul a venit în urma unei hemoragii provocate de consumul unor combinaţii periculoase de droguri.

5) Donald Trump a obţinut o victorie mare în alegerile primare din New Hampshire. Fostul preşedinte american se pregăteşte de o nouă nominalizare din partea Partidului Republican, la alegerile programate la final de an.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Update » Știrile zilei, 24 ianuarie 2024. Un avion în care se aflau 65 de militari ucraineni capturaţi s-a prăbuşit în Belgorod