Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Știrile zilei, 24 iulie 2024. Atac devastator al ruşilor asupra portului ucrainean Ismail, aflat la doi paşi de ţara noastră

Știrile zilei, 24 iulie 2024, prezentate de Alessandra Stoicescu.

de Alessandra Stoicescu

la 24.07.2024 , 21:11

Știrile zilei, 24 iulie 2024

1) Comisia Europeană a dat publicităţii raportul privind statul de drept din România. Ţara noastră este criticată pentru răspunsul întârziat în ceea ce priveşte termenul de prescriere, care a dus la închiderea unui număr mare de dosare.

2) Absolvenţii de clasa a opta au aflat astăzi la ce licee au fost admişi. Ca în fiecare an însă, există şi cazuri de elevi cu medii de aproape 9 care au rămas pe dinafară, pentru că nu au completat suficiente opţiuni.

Vezi și

3) Atac devastator al ruşilor asupra portului ucrainean Ismail, aflat la doi paşi de ţara noastră. Exploziile s-au auzit şi de pe malul românesc, iar autorităţile au emis mesaje RO ALERT.

4) Gică Hagi s-ar putea întoarce pe banca naţionalei. Patronul echipei Farul Constanţa este favorit să îl înlocuiască pe Edi Iordănescu.

5) Tragedie pe un aeroport din Nepal. Un avion care transporta 17 persoane s-a prăbuşit după decolare, iar pilotul este singurul supravieţuitor.

Alessandra Stoicescu Like

Am vrut să schimb lumea în bine și să ajut oamenii de când eram copil. Așa că am ales în mod natural meseria de jurnalist. Jurnalismul este despre oameni, despre a le schimba viețile în bine. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Update » Știrile zilei, 24 iulie 2024. Atac devastator al ruşilor asupra portului ucrainean Ismail, aflat la doi paşi de ţara noastră