Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 24 martie 2022. Companiile petroliere asigură că nu există riscul creşterii preţurilor sau diminuării stocurilor

Știrile zilei, 24 martie 2022, prezentate de Mădălina Iacob.

Mădălina Iacob
de Mădălina Iacob

la 24.03.2022, 18:48

Știrile zilei, 24 martie 2022

1) Liderii NATO au fost de acord să pună la dispoziţie sprijin suplimentar Ucrainei. Alianţa a aprobat şi întărirea flancului Estic cu noi grupuri de luptă în România, Bulgaria, Ungaria şi Slovacia.

2) Grupul de hackeri Anonymous susţine că a spart serverele Băncii Centrale a Rusiei. Hackerii au transmis că vor face publice peste 35.000 de documente în următoarele zile, unele conţinând mai multe acorduri secrete.

3) Sebastian Vlădescu a fost condamnat la 8 ani şi 6 luni de închisoare cu executare. Fostul ministru al Finanţelor este acuzat de luare de mită şi trafic de influenţă. Decizia poate fi atacată cu apel.

4) Companiile petroliere au dat asigurări că nu există riscul unei creşteri importante a preţurilor sau de diminuare a stocurilor de carburanţi. Acestea vor elabora totodată împreună cu ANPC un ghid de bune practici.

5) S-a împlinit o lună de când ucrainenii luptă pentru propria viaţă, pentru libertate şi pentru integritatea teritorială, în timp ce ruşii continuă să le bombardeze oraşele. Peste 3,5 milioane de oameni au părăsit Ucraina după invazia rusă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Update » Știrile zilei, 24 martie 2022. Companiile petroliere asigură că nu există riscul creşterii preţurilor sau diminuării stocurilor