Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 24 martie 2023. Proiectul de plafonare a tarifelor RCA pe şase luni ar putea fi adoptat săptămâna viitoare

Știrile zilei, 24 martie 2023, prezentate de Alessandra Stoicescu.

Vezi și

Știrile zilei, 24 martie 2023

1) Proiectul de plafonare a tarifelor RCA pe şase luni ar putea fi adoptat săptămâna viitoare. Chiar ASF l-a cerut înapoi pentru a face completări.

2) Uniunea Europeană va da mai mulţi bani fermierilor români. Ajutorul oferit iniţial, de 10 milioane de euro, a provocat nemulţumiri majore la Bucureşti.

3) O boală extrem de contagioasă umple camerele de gardă din România. După valul de viroze, este epidemie de scarlatină în şcoli şi grădiniţe.

4) Ucraina o ameninţă pe Diana Şoşoacă cu sancţiuni. Anunţul vine după ce senatoarea a cerut anexarea la România a mai multor teritorii ucrainene.

5) Clipe de groază pentru 88 de pasageri într-un avion Tarom care zbura spre România. Piloţii au aterizat de urgenţă la Istanbul, după o alertă cu bombă la bordul aeronavei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Update » Știrile zilei, 24 martie 2023. Proiectul de plafonare a tarifelor RCA pe şase luni ar putea fi adoptat săptămâna viitoare