Antena Meniu Search
x

Știrile zilei, 24 octombrie 2023. Hamas a eliberat doi dintre ostaticii luaţi în atacul din 7 octombrie

Știrile zilei, 24 octombrie 2023, prezentate de Alessandra Stoicescu.

Alessandra Stoicescu
de Alessandra Stoicescu

la 03.11.2023, 22:03

Știrile zilei, 24 octombrie 2023

1) Hamas a eliberat doi dintre ostaticii luaţi în atacul din 7 octombrie şi susţine că îi va elibera pe toţi dacă Israelul încetează bombardamentele din Fâşia Gaza. Oferta nu este luată în serios.

2) Alertă în Timişoara după ce autorităţile locale au făcut dezinsecţia în oraş. Substanţa folosită a omorât zeci de păsări, iar trotuarele şi parcurile s-au umplut de cadavre de piţigoi.

3) Noi reguli pentru carne şi produsele din carne. Pe eticheta acestora ar urma să fie trecut preţul de achiziţie, aşa că atunci când le cumpărăm vom şti exact care a fost adaosul comercial.

4) Noua lege a salarizării aduce schimbări majore pentru bugetari. Profesorii, cercetătorii şi IT-ştii vor avea lefuri mai mari, iar salariile vor fi acordate în funcţie de performanţă.

5) Energizantele, interzise minorilor. După ţigări şi alcool, de acum încolo şi energizantele vor fi pe lista interzisă vânzării minorilor, dacă nu sunt supravegheaţi de un părinte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Update » Știrile zilei, 24 octombrie 2023. Hamas a eliberat doi dintre ostaticii luaţi în atacul din 7 octombrie