Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Știrile zilei, 24 septembrie 2024. Un băiat de 14 ani a fost atacat de urs pe Transfăgărăşan. Copilul a fost rănit la mâna stângă

Știrile zilei, 24 septembrie 2024, prezentate de Alessandra Stoicescu.

de Alessandra Stoicescu

la 24.09.2024 , 19:17

Știrile zilei, 24 septembrie 2024

1) Poliţiştii anunţă că au reţinut toate persoanele implicate în bătaia generală din Pantelimon. Căutaţi de trei zile, majoritatea bătăuşilor se ascundeau în propria casă.

2) Ruptură totală între Nicolae Ciucă şi Marcel Ciolacu. Liderul PNL nu îi mai răspunde la telefon şefului PSD, după ce social democraţii s-au răzgândit şi nu mai susţin "Legea Iohannis".

Vezi și

3) Mai multe fragmente de dronă rusească au fost descoperite lângă localitatea Plauru. Forţele de ordine au ridicat resturile pentru a fi expertizate.

4) Cel puțin 558 de persoane au fost ucise în Liban, în urma atacurilor aeriene israeliene. Printre victime se numără 50 de copii şi 94 de femei.

5) Un băiat de 14 ani a fost atacat de urs pe Transfăgărăşan. Copilul a fost rănit la mâna stângă şi a fost transportat la spital.

Alessandra Stoicescu Like

Am vrut să schimb lumea în bine și să ajut oamenii de când eram copil. Așa că am ales în mod natural meseria de jurnalist. Jurnalismul este despre oameni, despre a le schimba viețile în bine.

Întrebarea zilei
Preferaţi podcasturile şi cărţile de dezvoltare personală, în locul unui psiholog?
Observator » Update » Știrile zilei, 24 septembrie 2024. Un băiat de 14 ani a fost atacat de urs pe Transfăgărăşan. Copilul a fost rănit la mâna stângă