Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 25 aprilie 2024. Rusia susţine că va ataca Polonia dacă vor fi instalate arme nucleare pe teritorul său

Știrile zilei, 25 aprilie 2024, prezentate de Alessandra Stoicescu.

Alessandra Stoicescu
de Alessandra Stoicescu

la 25.04.2024, 19:28

Vezi și

Știrile zilei, 25 aprilie 2024

1) Panică în Slănic, după ce o stradă s-a surpat lângă blocuri. Zeci de familii au fost evacuate, iar autorităţile analizează situaţia din elicopter.

2) Clotilde Armand a fost trimisă în judecată, în ziua în care şi-a depus candidatura la Primăria Sectorului 1. Procurorii o acuză de "folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane", dosar cu prejudiciu de 18.000 de lei.

3) O analiză Politico arată că preşedintele Klaus Iohannis şi premierul croat au cele mai mari şanse la şefia Comisiei Europene. Publicaţia străină scrie şi că o nouă candidatură a Ursulei von der Leyen nu mai este aşa sigură în prezent.

4) După 34 de ani, dosarul Mineriadei a revenit în atenţia autorităţilor. Petre Roman, Gelu Voican Voiculescu şi fostul director SRI Virgil Măgureanu au fost citați la Parchetul General în această dimineaţă.

5) Rusia susţine că va ataca Polonia dacă vor fi instalate arme nucleare pe teritorul său. NATO a reacţionat la ameninţări şi spune că nu există astfel de planuri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Update » Știrile zilei, 25 aprilie 2024. Rusia susţine că va ataca Polonia dacă vor fi instalate arme nucleare pe teritorul său