Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 25 august 2023. Momentul teribilului accident de la 2 Mai a fost înregistrat de o cameră purtată de Sebastian, unul dintre cei doi tineri ucişi

Știrile zilei, 25 august 2023, prezentate de Alessandra Stoicescu.

Vezi și

Știrile zilei, 25 august 2023

1) Momentul teribilului accident de la 2 Mai a fost înregistrat de o cameră purtată de Sebastian, unul dintre cei doi tineri ucişi. Aparatul a fost găsit în borseta tânărului chiar de tatăl său.

2) Ancheta morţii gravidei de 25 de ani din Botoşani a fost preluată de procurorii de la Curtea de Apel Suceava. Investigaţia s-a mutat ca să nu existe suspiciuni că ar fi muşamalizată pe plan local.

3) Mii de bolnavi sunt în pericol! Este criză profundă de medicamente în România! Spitalele nu mai au fonduri, iar pacienţii trebuie să îşi plătească singuri tratamentul.

4) Rezultate dezastruoase la sesiunea de toamnă a bacalaureatului. Şapte din 10 candidaţi au picat, mai mulţi decât anul trecut. Pentru prima dată, corectarea s-a făcut digital.

5) Cea de a 13-a ediţie a Bucharest International Aviatic Show este gata să decoleze! Mâine, piloţi şi paraşutişti din toată lumea vor ţine cu ochii pe cerul Capitalei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Update » Știrile zilei, 25 august 2023. Momentul teribilului accident de la 2 Mai a fost înregistrat de o cameră purtată de Sebastian, unul dintre cei doi tineri ucişi