Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Știrile zilei, 25 iulie 2024. Resturi de dronă de provenienţă rusească au fost găsite în apropierea localităţii Plauru

Știrile zilei, 24 iulie 2024, prezentate de Alessandra Stoicescu.

de Alessandra Stoicescu

la 29.07.2024 , 17:49

Știrile zilei, 25 iulie 2024

1) Resturi de dronă de provenienţă rusească au fost găsite în apropierea localităţii Plauru. Cel mai probabil, acestea au aterizat pe teritoriul nostru după atacul asupra portului Ismail, de acum două zile.

2) Comisarul şef Marius Coriolan Andrica a fost reţinut de DNA. Ofiţerul este acuzat că a divulgat informaţii secrete dintr-un dosar penal.

Vezi și

3) Florentina Iuşco a fost suspendată pentru dopaj, chiar înainte de startul Jocurilor Olimpice. România rămâne cu 106 sportivi care vor lua parte la competiţie.

4) Ministrul Educaţiei a trimis Corpul de control la Universitatea de Arhitectură "Ion Mincu". Decizia a fost luată după ce au fost încurcate notele la examenul de admitere.

5) Gică Craioveanu a fost prins la volan cu permisul suspendat. Fostul mare fotbalist s-a ales cu dosar penal şi riscă închisoarea.

Alessandra Stoicescu Like

Am vrut să schimb lumea în bine și să ajut oamenii de când eram copil. Așa că am ales în mod natural meseria de jurnalist. Jurnalismul este despre oameni, despre a le schimba viețile în bine.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Update » Știrile zilei, 25 iulie 2024. Resturi de dronă de provenienţă rusească au fost găsite în apropierea localităţii Plauru