Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 25 martie 2024. Ruşii vor pedeapsa cu moartea pentru teroriştii care au comis atacul cu 137 de morţi din Moscova

Știrile zilei, 25 martie 2024, prezentate de Alessandra Stoicescu.

Alessandra Stoicescu
de Alessandra Stoicescu

la 25.03.2024, 19:09

Vezi și

Știrile zilei, 25 martie 2024

1) Ruşii vor pedeapsa cu moartea pentru teroriştii care au comis atacul cu 137 de morţi din Moscova. Agresorii au fost aduşi în faţa tribunalului după ce au fost bătuţi şi torturaţi.

2) Consiliul de Securitate al ONU cere încetarea imediată a focului în Fâşia Gaza. Rezoluţia a fost adoptată cu 14 la 0 la voturi, după ce Statele Unite s-au abţinut.

3) Momente sfâşietoare la Institutul de Medicină Legală din Timişoara. Tatăl studentei ucise cu sânge rece de un tânăr a venit pentru a-i ridica trupul neînsufleţit.

4) Un avion TAROM a fost lovit de un fulger la scurt timp după decolare. Compania a confirmat incidentul şi spune că aeronava s-a întors pe Aeroportul Otopeni pentru a fi verificată tehnic.

5) Conducerea Boeing a fost înlocuită după scandalurile legate de siguranţa avioanelor. În ultimii ani, două aeronave model 737 MAX s-au prăbuşit, iar altul a rămas fără o uşă în timpul zborului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Update » Știrile zilei, 25 martie 2024. Ruşii vor pedeapsa cu moartea pentru teroriştii care au comis atacul cu 137 de morţi din Moscova