Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 25 septembrie 2023. Salariul minim va creşte la 3.300 de lei de la 1 noiembrie şi nu din octombrie, aşa cum era prevăzut iniţial

Știrile zilei, 25 septembrie 2023, prezentate de Alessandra Stoicescu.

de Redactia Observator

la 25.09.2023, 19:49

Vezi și

Știrile zilei, 25 septembrie 2023

1) Guvernul se pregăteşte să adopte pachetul de măsuri fiscale şi face modificări pe ultima sută de metri. Salariul minim va creşte la 3.300 de lei de la 1 noiembrie şi nu din octombrie, aşa cum era prevăzut iniţial.

2) Nou scandal la Maternitatea din Botoşani, acolo unde acum o lună o tânără însărcinată a murit după ce a fost lăsătă să agonizeze toată noaptea. De această dată, un medic a fost atacat de familia unei gravide şi s-a baricadat în sala de naşteri.

3) 80 de şoferi din Constanţa s-au trezit în zorii zilei cu autoturismele vandalizate. Un individ a fost filmat cum se plimbă cu un cuţit şi taie cauciucurile maşinilor.

4) Ucraina susţine că l-a ucis pe comandantul Flotei ruse de la Marea Neagră, admiralul Viktor Sokolov. Militarul ar fi fost omorât în timpul atacului cu rachete de vineri, asupra Sevastopolului.

5) Vom avea temperaturi de vară şi în următoarele săptămâni. Meteorologii au publicat prognoza pe următoarele săptămâni, iar maximele vor atinge şi 30 de grade Celsius.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Update » Știrile zilei, 25 septembrie 2023. Salariul minim va creşte la 3.300 de lei de la 1 noiembrie şi nu din octombrie, aşa cum era prevăzut iniţial