Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 26 aprilie 2024. Craterul care s-a format în Slănic Prahova s-a mărit cu 20 de centimetri peste noapte

Știrile zilei, 26 aprilie 2024, prezentate de Alessandra Stoicescu.

Alessandra Stoicescu
de Alessandra Stoicescu

la 26.04.2024, 19:58

Vezi și

Știrile zilei, 26 aprilie 2024

1) Craterul care s-a format în Slănic Prahova s-a mărit cu 20 de centimetri peste noapte. Experţii nu au aflat până acum cauza, iar oamenii stau cu groază că nu ştiu ce este sub casele lor.

2) Ion Iliescu este urmărit penal pentru infracţiuni împotriva umanității, în dosarul Mineriadei. Procurorii l-au vizitat acasă pentru a-i aduce la cunoştinţă acuzaţiile.

3) Fostul ministru al Sănătăţii Sorina Pintea a fost condamnat la 3 ani şi 6 luni cu executare. Tribunalul Cluj a găsit-o vinovată pentru luare de mită, însă decizia poate fi atacată cu apel.

4) Presa din Marea Britanie scrie că Regele Charles, diagnosticat recent cu cancer, se simte foarte rău. Palatul Buckingham a început să actualizeze între timp planurile de înmormântare.

5) Dramă într-un cartier rezidenţial din Braşov. O femeie de 28 de ani, proaspătă mămică, a murit după ce s-ar fi aruncat de la etajul 5 al blocului în care locuia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Update » Știrile zilei, 26 aprilie 2024. Craterul care s-a format în Slănic Prahova s-a mărit cu 20 de centimetri peste noapte