Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Știrile zilei, 26 august 2024. Accident grav în Capitală, în timpul filmărilor pentru producţia de acţiune "Cursa"

Știrile zilei, 26 august 2024, prezentate de Alessandra Stoicescu.

de Alessandra Stoicescu

la 26.08.2024 , 19:38

Știrile zilei, 26 august 2024

1) Accident grav în Capitală, în timpul filmărilor pentru producţia de acţiune "Cursa". Doi cascadori profesionişti şi un cameraman au fost răniţi şi au ajuns la Spitalul Universitar.

2) A trecut un an de la dezastrul de la Crevedia, unde 6 oameni şi-au pierdut viaţa. Patronii staţiei GPL care a explodat susţin că s-au înţeles cu rudele victimelor şi le-au oferit sute de mii de euro.

Vezi și

3) Marcel Ciolacu a declarat că nu se pune problema ruperii coaliţiei cu PNL până la alegerile din decembrie. Prim-ministrul precizează că în acest moment nu vede o alianţă decât cu liberalii.

4) Rusia a atacat Ucraina cu peste 100 de rachete şi 100 de drone. O hidrocentrală din Kiev a fost lovită şi avariată, dar nu există nicio amenințare de rupere a barajului.

5) Apariţie spectaculoasă pe cer, noaptea trecută. Un obiect strălucitor, care ar proveni de la un satelit Starlink, a fost vizibil din mai multe regiuni ale României.

Alessandra Stoicescu Like

Am vrut să schimb lumea în bine și să ajut oamenii de când eram copil. Așa că am ales în mod natural meseria de jurnalist. Jurnalismul este despre oameni, despre a le schimba viețile în bine.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu sancţiunile drastice introduse odată cu noul an şcolar?
Observator » Update » Știrile zilei, 26 august 2024. Accident grav în Capitală, în timpul filmărilor pentru producţia de acţiune "Cursa"