Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 26 ianuarie 2024. Alertă în oraşul Câmpina, unde apa de la robinet este contaminată cu doi compuși chimici

Știrile zilei, 26 ianuarie 2024, prezentate de Alessandra Stoicescu.

Alessandra Stoicescu
de Alessandra Stoicescu

la 26.01.2024, 19:11

Vezi și

Știrile zilei, 26 ianuarie 2024

1) Directorul de la Drumuri şi Poduri Bârlad a fost prins cu mita în frigider. Daniel Buzamăt ar fi luat 100.000 de lei de la un om de afaceri pentru a-i asfalta drumul privat din bani publici.

2) Incident bizar pentru un şofer, în traficul din Bucureşti. O bucată de tencuială s-a desprins de pe Podul Basarab şi a căzut pe maşina sa, însă din fericire pagubele sunt minore.

3) Organizaţia Naţiunilor Unite cere Israelului să prevină genocidul palestinienilor din Gaza. Verdictul a fost dat după plângerea făcută de Africa de Sud.

4) Alertă în oraşul Câmpina, unde apa de la robinet este contaminată cu doi compuși chimici. Localnicii au fost sfătuiţi de autorităţi să nu o mai consume în următoarea perioadă.

5) Alpinista Mihaela Gabi Ianoşi a murit pe cel mai înalt vârf de pe continentul american, Aconcagua. Românca s-a prăbuşit brusc la finalul expediţiei şi nu a mai putut fi resuscitată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Update » Știrile zilei, 26 ianuarie 2024. Alertă în oraşul Câmpina, unde apa de la robinet este contaminată cu doi compuși chimici