Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 26 iulie 2023. David Popovici s-a calificat fără emoţii în finala probei de 100 de metri de la Campionatele Mondiale

Știrile zilei, 26 iulie 2023, prezentate de Alessandra Stoicescu.

de Redactia Observator

la 26.07.2023, 19:53

Vezi și

Știrile zilei, 26 iulie 2023

1) David Popovici s-a calificat fără emoţii în finala probei de 100 de metri de la Campionatele Mondiale. Joi de la ora 14:20 va lupta pentru medalia de aur, exclusiv pe AntenaPLAY şi Antena 1.

2) Gabriel Oprea a fost achitat în dosarul morţii polițistului Bogdan Gigină, pentru ucidere din culpă. Decizia luată de Curtea de Apel Bucureşti este definitivă.

3) Incendiu puternic în apropiere de Piaţa Muncii din Capitală. Trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, iar un bloc întreg a fost evacuat.

4) Germania critică dur felul în care Ucraina a plănuit şi executat contraofensiva. Nemţii sunt nemulţumiţi că armata de la Kiev nu a pus în practică învăţăturile Occidentului.

5) Tragedie fără margini în Botoşani. Două persoane, frate şi soră, au murit după ce au fost lovite de un trăsnet, în timp ce aveau grijă de animale pe câmp.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Update » Știrile zilei, 26 iulie 2023. David Popovici s-a calificat fără emoţii în finala probei de 100 de metri de la Campionatele Mondiale