Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Știrile zilei, 26 iulie 2024. Profesorul de la Colegiul "Sfântul Sava", acuzat de viol şi agresiune sexuală, va fi cercetat sub control judiciar

Știrile zilei, 26 iulie 2024, prezentate de Alessandra Stoicescu.

de Alessandra Stoicescu

la 29.07.2024 , 17:48

Știrile zilei, 26 iulie 2024

1) Profesorul de la Colegiul "Sfântul Sava", acuzat de viol şi agresiune sexuală, va fi cercetat sub control judiciar. Victimele sale ar fi doi adolescenţi de 16 şi 17 ani.

2) Blocaj în Franţa înainte de ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice. Un atac cibernetic masiv a paralizat reţeaua de trenuri şi a provocat perturbări masive ale traficului.

Vezi și

3) Viktor Orban a ajuns în România, pentru un eveniment privat la Băile Tuşnad. Premierul maghiar s-a întâlnit cu Marcel Ciolacu, iar cei doi au abordat şi subiectul Schengen.

4) Scene şocante surprinse la o trecere de pietoni din Galaţi. Un bărbat care traversa regulamentar a fost spulberat de o maşină de poliţie, care nu avea semnalele în funcţiune.

5) Barack Obama a anunţat oficial că o susține pe Kamala Harris în cursa pentru Casa Albă. Fostul preşedinte american ar urma chiar să se implice într-o anumită formă în campania electorală.

Alessandra Stoicescu Like

Am vrut să schimb lumea în bine și să ajut oamenii de când eram copil. Așa că am ales în mod natural meseria de jurnalist. Jurnalismul este despre oameni, despre a le schimba viețile în bine. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Update » Știrile zilei, 26 iulie 2024. Profesorul de la Colegiul "Sfântul Sava", acuzat de viol şi agresiune sexuală, va fi cercetat sub control judiciar