Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 26 iunie 2023. Situaţie ieşită din comun în Satu Mare: mai multe indicatoare rutiere au fost furate şi transformate în ţăruşi la vie

Știrile zilei, 26 iunie 2023, prezentate de Alessandra Stoicescu.

Vezi și

Știrile zilei, 26 iunie 2023

1) Parlamentarii au votat să renunţe la pensiile speciale. 382 de deputaţi şi senatori au fost în favoarea proiectului, în timp ce trei s-au abţinut.

2) Scandal în Parlament între Diana Şoşoacă şi Marcel Ciolacu. Senatoarea l-a numit pe liderul PSD "trădător de ţară", în timp ce premierul i-a transmis că este o "mincinoasă ordinară".

3) Absolvenţii de liceu au susţinut astăzi proba la limba română de la Bacalaureat. La subiectul al treilea, elevii au avut de scris despre un text aparţinând lui Liviu Rebreanu sau Camil Petrescu.

4) Situaţie ieşită din comun în Satu Mare: mai multe indicatoare rutiere au fost furate şi transformate în ţăruşi la vie.

5) Detalii dramatice ies la iveală în urma tragediei submersibilului Titan. Tânărul de 19 ani care a murit nu trebuia să fie la bord, însă mama lui i-a cedat locul în ultima clipă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Update » Știrile zilei, 26 iunie 2023. Situaţie ieşită din comun în Satu Mare: mai multe indicatoare rutiere au fost furate şi transformate în ţăruşi la vie