Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Știrile zilei, 26 iunie 2024. O femeie din Capitală şi-a muşcat fiica, vecinii şi pe poliţiştii care au venit să o încătuşeze

Știrile zilei, 26 iunie 2024, prezentate de Alessandra Stoicescu.

de Alessandra Stoicescu

la 26.06.2024 , 19:02

Știrile zilei, 26 iunie 2024

1) O femeie din Capitală şi-a muşcat fiica, vecinii şi pe poliţiştii care au venit să o încătuşeze. Soţul ei susţine că tânăra era sub efectul unui amestec periculos de substanţe.

2) Mario Iorgulescu vrea să scape şi de pedeapsa primită pentru sechestrarea unui tânăr. Fiul şefului LPF a cerut prin avocatul său revizuirea condamnării de trei ani de închisoare.

Vezi și

3) Aliații NATO l-au ales miercuri pe Mark Rutte drept următorul șef al NATO. Numirea sa a devenit o formalitate după ce Klaus Iohannis a renunţat la cursă, săptămâna trecută.

4) Elena Lasconi este noul preşedinte al USR. Primarul municipiului Câmpulung Muscel a anunţat că acum plănuieşte să fie candidatul partidului la alegerile prezidenţiale.

5) O noapte de distracţie s-a încheiat cu o mare bătaie pe o plajă din Mamaia. Protagonişti au fost două grupuri de tineri, unii români, ceilalţi ucraineni.

Alessandra Stoicescu Like

Am vrut să schimb lumea în bine și să ajut oamenii de când eram copil. Așa că am ales în mod natural meseria de jurnalist. Jurnalismul este despre oameni, despre a le schimba viețile în bine.

Întrebarea zilei
Sunt pregătite autorităţile să facă faţă potopului care se abate peste România în acest weekend?
Observator » Update » Știrile zilei, 26 iunie 2024. O femeie din Capitală şi-a muşcat fiica, vecinii şi pe poliţiştii care au venit să o încătuşeze