Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Știrile zilei, 26 iunie 2024. O femeie din Capitală şi-a muşcat fiica, vecinii şi pe poliţiştii care au venit să o încătuşeze

Știrile zilei, 26 iunie 2024, prezentate de Alessandra Stoicescu.

Alessandra Stoicescu
de Alessandra Stoicescu

la 26.06.2024 , 19:02

Știrile zilei, 26 iunie 2024

1) O femeie din Capitală şi-a muşcat fiica, vecinii şi pe poliţiştii care au venit să o încătuşeze. Soţul ei susţine că tânăra era sub efectul unui amestec periculos de substanţe.

2) Mario Iorgulescu vrea să scape şi de pedeapsa primită pentru sechestrarea unui tânăr. Fiul şefului LPF a cerut prin avocatul său revizuirea condamnării de trei ani de închisoare.

Vezi și

3) Aliații NATO l-au ales miercuri pe Mark Rutte drept următorul șef al NATO. Numirea sa a devenit o formalitate după ce Klaus Iohannis a renunţat la cursă, săptămâna trecută.

4) Elena Lasconi este noul preşedinte al USR. Primarul municipiului Câmpulung Muscel a anunţat că acum plănuieşte să fie candidatul partidului la alegerile prezidenţiale.

5) O noapte de distracţie s-a încheiat cu o mare bătaie pe o plajă din Mamaia. Protagonişti au fost două grupuri de tineri, unii români, ceilalţi ucraineni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aţi fost vreodată victima unui furt de date?
Observator » Update » Știrile zilei, 26 iunie 2024. O femeie din Capitală şi-a muşcat fiica, vecinii şi pe poliţiştii care au venit să o încătuşeze