Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 26 mai 2022. Îngrijorare pe piața RCA; Premii mai mari pentru elevii olimpici

Știrile zilei, 26 mai 2022, prezentate de Mădălina Iacob.

Mădălina Iacob
de Mădălina Iacob

la 26.05.2022, 21:46

Mădălina Iacob îți aduce cele mai importante știri ale zilei
Mădălina Iacob îți aduce cele mai importante știri ale zilei - Observator

Știrile zilei, 26 mai 2022

1) Banca Mondială consideră că Războiul din Ucraina ar putea declanşa o recesiune globală. De vină ar fi impactul atacurilor asupra preţurilor energiei şi alimentelor, dar şi asupra disponibilităţii îngrăşămintelor.

2) Piaţa asigurărilor auto s-ar putea cutremura din nou. Euroins, principalul jucător al momentului, este acuzat că nu plăteşte daunele la timp. Aşa ar fi procedat şi City Insurance înainte de prăbuşire.

3) O tânără de 30 de ani din Cluj-Napoca, care a fost dată dispărută, a fost găsită moartă pe un câmp din Bihor. Principalul suspect este chiar iubitul femeii, fost profesor la o universitate privată din Cluj.

4) Cristian Popescu-Piedone vrea să scape de condamnarea de patru ani de închisoare primită în dosarul Colectiv. Fostul primar a depus o contestaţie în anulare la Curtea de Apel Bucureşti, aceasta fiind o cale extraordinară de atac.

5) Ministerul Educaţiei a anunţat majorarea premiilor pentru elevii care performează la olimpiadele naţionale. Sorin Cîmpeanu a declarat că sumele acordate până în prezent au fost considerate ridicole de către Guvern. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Update » Știrile zilei, 26 mai 2022. Îngrijorare pe piața RCA; Premii mai mari pentru elevii olimpici