Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 26 martie 2024. Un băieţel de 2 ani a murit chiar de ziua lui, după ce a băut o substanță pregătită pentru deparazitarea oilor

Știrile zilei, 26 martie 2024, prezentate de Alessandra Stoicescu.

Alessandra Stoicescu
de Alessandra Stoicescu

la 26.03.2024, 19:08

Vezi și

Știrile zilei, 26 martie 2024

1) Scene halucinante în Statele Unite: podul din Baltimore s-a prăbuşit, după ce o navă cargo a intrat în el. Două persoane au fost scoase din apă, iar alte şase sunt date dispărute.

2) Rusia nu acceptă implicarea ISIS în atacul terorist din Moscova, soldat cu 139 de morţi. Şefii spionajului cred că operaţiunea a fost opera Ucrainei, ajutată de Occident.

3) Fugarul Cătălin Cherecheş dă în judecată statul român la CEDO. Fostul primar susţine că nu a avut parte de un proces echitabil când a fost condamnat la 5 ani de închisoare pentru corupţie.

4) Accident cumplit la o stână din Dolj. Un băieţel de 2 ani a murit chiar de ziua lui, după ce a băut o substanță pregătită pentru deparazitarea oilor.

5) Situaţie revoltătoare într-o şcoală din Constanţa. O învăţătoare de 72 de ani fost înregistrată în timp ce ţipă şi jigneşte copiii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Update » Știrile zilei, 26 martie 2024. Un băieţel de 2 ani a murit chiar de ziua lui, după ce a băut o substanță pregătită pentru deparazitarea oilor