Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 26 octombrie 2023. Femeia strivită în faţa unui bloc din Piaţa Unirii de o contabilă care a căzut de la etaj a murit

Știrile zilei, 26 octombrie 2023, prezentate de Alessandra Stoicescu.

Alessandra Stoicescu
de Alessandra Stoicescu

la 03.11.2023, 22:02

Vezi și

Știrile zilei, 26 octombrie 2023

1) Femeia strivită în faţa unui bloc din Piaţa Unirii de o contabilă care a căzut de la etaj a murit. Victima era internată la spital în stare gravă, în timp ce cealaltă persoană implicată în incident a scăpat cu o fractură.

2) Klaus Iohannis a promulgat legea privind măsurile fiscal-bugetare. Proiectul a fost fost contestat de opoziţie la Curtea Constituţională, însă judecătorii au respins sesizarea.

3) Un important lider al grupării Hamas a mers la Moscova pentru a cere ajutor. Potrivit analiştilor americani, Kremlinul nu ar fi promis arme, însă a facilitat un sprijin financiar.

4) Ţigările şi alcoolul nu vor mai putea fi cumpărate fără verificarea buletinului. Potrivit unui proiect de lege care a trecut de Senat, comercianţii ar urmă să ceară actul de identitate dacă au suspiciuni.

5) Scandal monstru într-un spital din Oradea. Trei doctoriţe rezidente s-au luat la bătaie după o glumă făcută despre regiunea din care provine una dintre ele.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Update » Știrile zilei, 26 octombrie 2023. Femeia strivită în faţa unui bloc din Piaţa Unirii de o contabilă care a căzut de la etaj a murit