Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Știrile zilei, 26 septembrie 2024. Măsuri de urgenţă discutate la Guvern în aşteptarea viiturii de pe Dunăre

Știrile zilei, 26 septembrie 2024, prezentate de Alessandra Stoicescu.

de Alessandra Stoicescu

la 26.09.2024 , 19:41

Știrile zilei, 26 septembrie 2024

1) Măsuri de urgenţă discutate la Guvern în aşteptarea viiturii de pe Dunăre, care vine marţi. Ciclonul Ashley va lovi în acelaşi timp, iar meteorologii anunţă că vom avea cod roşu de ploi torenţiale.

2) S-a aflat cauza toxiinfecţiei alimentare din şcolile din Mehedinţi. Mâncarea care a băgat în spital 118 elevi era contaminată cu Listeria.

Vezi și

3) Preşedintele a făcut primele declaraţii cu privire la celebra "Lege Iohannis", care i-ar permite să ajungă senator. Şeful statului spune că nu a fost cerută de el şi că nu va exista vreodată.

4) Donald Trump sugerează că nu va ajuta Kievul dacă va câştiga alegerile. Fostul preşedinte american a declarat că, în opinia lui, "Ucraina nu mai există".

5) Premierul Israelian sfidează Statele Unite. Deşi Washington a făcut apel la o încetare a focului, Benjamin Netanyahu a ordonat armatei să continue lupta în forţă în Liban.

Alessandra Stoicescu Like

Am vrut să schimb lumea în bine și să ajut oamenii de când eram copil. Așa că am ales în mod natural meseria de jurnalist. Jurnalismul este despre oameni, despre a le schimba viețile în bine.

Întrebarea zilei
Aţi reuşit să prindeţi fonduri în programul Casa Verde?
Observator » Update » Știrile zilei, 26 septembrie 2024. Măsuri de urgenţă discutate la Guvern în aşteptarea viiturii de pe Dunăre