Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 27 august 2021. Reprezentant AUR, prins cu droguri în Parlamentul României

Știrile zilei, 27 august 2021, prezentate de Andreea Gherasim.

Andreea Gherasim
de Andreea Gherasim

la 28.08.2021, 03:04

Andreea Gherasim
Andreea Gherasim

Știrile zilei, 27 august 2021

1) Bilanţul atacului terorist de pe aeroportul din Kabul a ajuns la peste 100 de morţi, dintre care 13 sunt soldaţi americani. Preşedintele Statelor Unite a jurat răzbunare şi a promis că îi va vâna pe cei responsabili.

2) Timp de trei zile, evadatul din Urziceni a reuşit să scape de forţele de ordine şi să rămână în libertate. Tânărul de 18 ani a fost fugărit de poliţişti şi mascaţi printr-o comună din Dâmboviţa, însă nimeni nu a putut pune mâna pe el.

3) Un reprezentant al partidului AUR a fost prins încercând să intre cu droguri în Parlament. Liderul formaţiunii a glumit pe seama incidentului, menţionând că probabil nu îl va propune vreodată premier.

4) Cinci cazuri noi de infectare cu varianta Delta au fost confirmate în judeţul Constanţa. Pacienţii au între 20 şi 71 de ani, iar toţi sunt vaccinaţi cu schema completă.

5) Scandal uriaş la CFR Cluj după ce clubul a ratat calificarea în grupele Europa League. Mai mulţi angajaţi s-au luat la bătaie între ei la finalul meciului, iar antrenorul Marius Şumudică a fost demis.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Update » Știrile zilei, 27 august 2021. Reprezentant AUR, prins cu droguri în Parlamentul României