Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Știrile zilei, 27 august 2024. Natalia Intotero a fost implicată într-un accident rutier pe Valea Oltului

Știrile zilei, 27 august 2024, prezentate de Alessandra Stoicescu.

de Alessandra Stoicescu

la 27.08.2024 , 19:34

Știrile zilei, 27 august 2024

1) Natalia Intotero a fost implicată într-un accident rutier pe Valea Oltului. Ministrul Familiei a ajuns la spital în stare stabilă şi va fi supusă mai multor investigaţii.

2) Marea recalculare a venit cu veşti extraordinare pentru unii români. Un bărbat din Sibiu a primit în plus la pensie 6.000 de lei şi a ajuns la un venit de peste 25.000 de lei pe lună.

Vezi și

3) Scandal monstru într-un service de la marginea Capitalei. Patronul atelierului a fost ameninţat cu pistolul şi o foarfecă de doi clienţi, nemulţumiţi de costul manoperei.

4) Mariah Carey trece prin clipe de coşmar. Cântăreaţa a dezvăluit că atât mama, cât şi sora ei au murit în acest weekend.

5) Trupa Oasis a anunţat că se reuneşte, după o pauză de 15 ani. Formaţia are programate anul viitor concerte în Marea Britanie şi Irlanda.

Alessandra Stoicescu Like

Am vrut să schimb lumea în bine și să ajut oamenii de când eram copil. Așa că am ales în mod natural meseria de jurnalist. Jurnalismul este despre oameni, despre a le schimba viețile în bine.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Update » Știrile zilei, 27 august 2024. Natalia Intotero a fost implicată într-un accident rutier pe Valea Oltului