Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 27 februarie 2024. Preşedintele Franţei nu exclude posibilitatea trimiterii de trupe occidentale în Ucraina

Știrile zilei, 27 februarie 2024, prezentate de Alessandra Stoicescu.

Alessandra Stoicescu
de Alessandra Stoicescu

la 27.02.2024, 19:09

Vezi și

Știrile zilei, 27 februarie 2024

1) Preşedintele Franţei nu exclude posibilitatea trimiterii de trupe occidentale în Ucraina. Rusia a reacţionat la acest mesaj şi spune că un astfel de lucru va duce inevitabil la un război cu NATO.

2) Coaliţia de guvernare a reluat negocierile pentru alegerile din acest an. PSD şi PNL nu au găsit candidat comun la Primăria Capitalei şi nici nu au stabilit cum se împart locurile pe lista de europarlamentare.

3) Ţigările electronice nu vor mai putea fi vândute minorilor şi vor fi interzise la locul de muncă. Legea a fost votată în Parlament şi va merge la promulgare.

4) Vlad Pascu, şoferul drogat care a ucis doi tineri în staţiunea 2 Mai, rămâne în arest. Mama acestuia a vrut să îl scoată din spatele gratiilor pe motiv că vrea să se apuce de studii.

5) Ministrul Finanţelor vrea să "militarizeze" ANAF-ul. Inspectorii antifraudă vor fi înarmaţi la controale pentru a le face faţă celor care devin violenţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Update » Știrile zilei, 27 februarie 2024. Preşedintele Franţei nu exclude posibilitatea trimiterii de trupe occidentale în Ucraina