Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Știrile zilei, 27 mai 2024. Radu Mazăre va fi eliberat din închisoare

Știrile zilei, 27 mai 2024, prezentate de Alessandra Stoicescu.

de Alessandra Stoicescu

la 27.05.2024 , 19:43

Știrile zilei, 27 mai 2024

1) Radu Mazăre va fi eliberat din închisoare. Fostul primar al Constanţei a fost condamnat la 9 ani de închisoare în 2019, în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri.

2) Tensiuni în coaliţia de guvernare pe tema majorării salariului minim. Liderii PNL s-au supărat pentru că nu au fost consultaţi atunci când premierul Marcel Ciolacu a anunţat public decizia.

Vezi și

3) Legea anti-păcănele va fi modificată. Preşedintele interimar al Camerei Deputaţilor spune că va fi închisă o portiţă prin care casinourile încă funcţionează în localităţile cu sub 15.000 de locuitori.

4) Atac aerian al Israelului asupra unei tabere de refugiaţi din Rafah. Cel puţin 45 de persoane au fost ucise în urma bombardamentului.

5) Johnny Wactor a fost împuşcat mortal în centrul oraşului Los Angeles. Actorul din serialul "General Hospital" a fost ucis în timp ce încerca să oprească un jaf.

Alessandra Stoicescu Like

Am vrut să schimb lumea în bine și să ajut oamenii de când eram copil. Așa că am ales în mod natural meseria de jurnalist. Jurnalismul este despre oameni, despre a le schimba viețile în bine.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Update » Știrile zilei, 27 mai 2024. Radu Mazăre va fi eliberat din închisoare