Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 27 noiembrie 2023. Vlad Voiculescu şi Ioana Mihăilă pot fi urmăriţi penal, în Dosarul Vaccinurilor, cu prejudiciu de un miliard de euro

Știrile zilei, 27 noiembrie 2023, prezentate de Alessandra Stoicescu.

Vezi și

Știrile zilei, 27 noiembrie 2023

1) Vlad Voiculescu şi Ioana Mihăilă pot fi urmăriţi penal, în Dosarul Vaccinurilor, cu prejudiciu de un miliard de euro. Klaus Iohannis a aprobat cererea DNA de ridicare a imunităţii.

2) Anchetatorii au două piste în cazul primarului fugar Cătălin Cherecheş: Italia sau Austria. Până la prinderea acestuia, şeful Poliţiei de Frontieră şi şeful IPJ Maramureş au fost demişi pentru că l-au lăsat să scape.

3) Tentativă de omor la un liceu din Bihor. O elevă de 16 ani a înjunghiat un supraveghetor, pe motiv că ar fi pârăt-o că umbla în cămin cu un băiat.

4) Moartea pacienţilor de la Spitalul Murgeni continuă să rămână un mister. Până acum, testele toxicologice şi bacteriologice au ieşit toate negative.

5) Vacanţa de iarnă s-ar putea prelungi. Profesorii sunt pregătiţi iar de grevă, dacă nu vor primi salarii mărite de la 1 ianuarie, aşa cum le-a fost promis în vară.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Update » Știrile zilei, 27 noiembrie 2023. Vlad Voiculescu şi Ioana Mihăilă pot fi urmăriţi penal, în Dosarul Vaccinurilor, cu prejudiciu de un miliard de euro