Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 27 octombrie 2023. Contabila care s-a aruncat de la etajul 5 şi a strivit o femeie urmează să fie externată

Știrile zilei, 27 octombrie 2023, prezentate de Alessandra Stoicescu.

Alessandra Stoicescu
de Alessandra Stoicescu

la 03.11.2023, 22:01

Vezi și

Știrile zilei, 27 octombrie 2023

1) Contabila care s-a aruncat de la etajul 5 şi a strivit o femeie urmează să fie externată. Aceasta este acuzată de omor cu intenţie indirectă şi ar putea sta peste 10 ani după gratii.

2) Podul de la Brăila are probleme peste probleme. Una dintre benzi s-a umplut din nou de crăpături, după ce a fost asfaltată în urmă cu numai o lună.

3) Lovitură pentru samsarii din Prahova, vizaţi de un control surpriză al ANPC. Peste 600 de maşini second hand au fost oprite de la vânzare, după ce inspectorii au descoperit numeroase nereguli la autoturisme.

4) Armata israeliană a anunţat că a ucis patru comandaţi ai Hamas. Printre ei s-ar afla şi teroristul care a organizat masacrul de acum mai bine de două săptămâni.

5) Suspicini de luare de mită la Ministerul Investiţiilor şi Fondurilor Europene. Procurorii DNA au descins astăzi în locuinţa directorului Dragoş Iorga, suspectat că ar fi trucat concursuri de angajare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Update » Știrile zilei, 27 octombrie 2023. Contabila care s-a aruncat de la etajul 5 şi a strivit o femeie urmează să fie externată