Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Știrile zilei, 27 septembrie 2024. O nouă alertă în Tulcea, după ce Rusia a lansat un atac masiv asupra porturilor ucrainene

Știrile zilei, 27 septembrie 2024, prezentate de Alessandra Stoicescu.

de Alessandra Stoicescu

la 27.09.2024 , 19:01

Știrile zilei, 27 septembrie 2024

1) Klaus Iohannis susţine că nu vrea să candideze pentru un post de senator. Anunţul vine în ziua în care Biroul Electoral Central a analizat dacă preşedintele poate fi ales în Parlament fără a fi modificată vreo lege.

2) Apropierea ciclonului Ashley îngrijorează autorităţile, care încearcă să se pregătească pentru viituri. Zonele cu cele mai mari riscuri sunt Oltenia şi Muntenia.

Vezi și

3) Actriţa Maggie Smith a murit la 89 de ani. Britanica a devenit cunoscută pentru rolurile din Harry Potter şi Downtown Abbey.

4) O nouă alertă în Tulcea, după ce Rusia a lansat un atac masiv asupra porturilor ucrainene. Ministerul Apărării a trimis patru avioane de luptă să monitorizeze situaţia

5) Tânărul care a ucis-o pe Melis în Grădina Botanică din Craiova a fost condamnat la 15 ani de închisoare. Decizia luată astăzi este definitivă..

Alessandra Stoicescu Like

Am vrut să schimb lumea în bine și să ajut oamenii de când eram copil. Așa că am ales în mod natural meseria de jurnalist. Jurnalismul este despre oameni, despre a le schimba viețile în bine.

Întrebarea zilei
Aţi reuşit să prindeţi fonduri în programul Casa Verde?
Observator » Update » Știrile zilei, 27 septembrie 2024. O nouă alertă în Tulcea, după ce Rusia a lansat un atac masiv asupra porturilor ucrainene