Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 28 august 2023. Încep controalele la staţiile GPL din ţară, pentru a evita o nouă catastrofă

Știrile zilei, 28 august 2023, prezentate de Alessandra Stoicescu.

de Redactia Observator

la 28.08.2023, 20:02

Vezi și

Știrile zilei, 28 august 2023

1) Ies la iveală informaţii revoltătoare după tragedia din Crevedia. Localnicii s-au plâns de mirosul de gaz şi au făcut sesizări timp de trei ani, însă şapte autorităţi i-au ignorat complet.

2) Încep controalele la staţiile GPL din ţară, pentru a evita o nouă catastrofă. Legea prevede ca rezervoarele să se afle la 40 de metri de orice locuinţă, însă în puţine cazuri este respectată.

3) Au apărut rezultatele raportului INML în cazul lui Vlad Pascu. Analizele arată că şoferul care a omorât doi tineri consumase în seara tragediei un cocktail cu şase substanţe psihoactive.

4) Un bărbat a fost muşcat de un tigru la Grădina Zoologică din Bârlad. Vizitatorul a băgat piciorul prin gard, iar animalul s-a năpustit asupra lui.

5) Franţa le interzice elevelor musulmane să mai poarte ţinuta tradiţională Abaya în şcolile de stat. Ministrul Educaţiei a luat decizia pe motiv că este nepotrivită afişarea simbolurilor religioase în sala de clasă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Update » Știrile zilei, 28 august 2023. Încep controalele la staţiile GPL din ţară, pentru a evita o nouă catastrofă