Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 28 februarie 2024. Taximetriştii se plâng de concurenţă neloială şi au intrat în greva foamei

Știrile zilei, 28 februarie 2024, prezentate de Alessandra Stoicescu.

Alessandra Stoicescu
de Alessandra Stoicescu

la 28.02.2024, 19:57

Vezi și

Știrile zilei, 28 februarie 2024

1) O eroare umană putea provoca o tragedie de proporţii la metroul din Bucureşti. După o schimbare greşită de macaz, două trenuri au ajuns pe aceeaşi linie, din sensuri diferite, şi au fost la un pas să se ciocnească.

2) Taximetriştii se plâng de concurenţă neloială şi au intrat în greva foamei după trei zile de proteste. În replică, Guvernul le-a transmis că are nevoie de o lună pentru a le analiza cererile.

3) Separatiştii din Transnistria au adoptat o rezoluţie în care susţin teza suveranităţii regiunii. Aceştia afirmă că sunt supuşi unor presiuni tot mai mari ale Republicii Moldova şi cer ajutorul Rusiei.

4) Demisii în bloc la DNA Constanţa, după numirea unui şef contestat. Cinci procurori din şapte şi-au dat demisia şi au cerut transferul la un alt parchet.

5) Presa britanică scrie că Rusia a exersat folosirea armelor nucleare tactice, în caz de război cu o putere mondială. Moscova ia în calcul un astfel de răspuns în cazul în care va fi invadată sau va rămâne fără submarinele cu rachete balistice strategice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Update » Știrile zilei, 28 februarie 2024. Taximetriştii se plâng de concurenţă neloială şi au intrat în greva foamei