Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 28 iulie 2023. Un nou azil al groazei, descoperit în Mureş. Pacienţii erau ţinuţi la subsol, flămânzi şi murdari

Știrile zilei, 28 iulie 2023, prezentate de Alessandra Stoicescu.

de Redactia Observator

la 28.07.2023, 19:18

Vezi și

Știrile zilei, 28 iulie 2023

1) Un nou azil al groazei a fost descoperit în Mureş. Pacienţii erau ţinuţi la subsol, flămânzi şi murdari, însă la controalele din ultimele două săptămâni autorităţile nu au găsit nimic în neregulă.

2) Veste importantă venită de la Washington. Senatul Statelor Unite a adoptat proiectul de lege privind securitatea Mării Negre, care va permite investiţii americane importante în zonă.

3) Amendă de 10.000 de lei pentru un şofer de 18 ani, după un gest inconştient. Tânărul a intrat cu maşina pe plaja din Eforie Nord şi a rămas blocat în nisip.

4) Panică la bordul unui avion care a decolat de la Milano la New York. Botul aeronavei a fost distrus de grindină după 15 minute, iar pilotul a făcut cale întoarsă şi a aterizat de urgenţă.

5) Un ucrainean a murit într-un accident în Galaţi, la scurt timp după ce şi-a înjunghiat soţia. Bărbatul era băut şi încerca să fugă din ţară.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Update » Știrile zilei, 28 iulie 2023. Un nou azil al groazei, descoperit în Mureş. Pacienţii erau ţinuţi la subsol, flămânzi şi murdari