Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 28 iunie 2024. Episcop al Hușilor, Corneliu Bârlădeanu, a fost condamnat la 8 ani de închisoare pentru că a violat elevi ai seminarului

Știrile zilei, 28 iunie 2024, prezentate de Alessandra Stoicescu.

Alessandra Stoicescu
de Alessandra Stoicescu

la 28.06.2024 , 19:13

Știrile zilei, 28 iunie 2024

1) Tânărul care a înjunghiat mortal o fată de 14 ani în Grădina Botanică din Craiova şi-a aflat sentinţa. Mario Fojică va fi internat într-un centru de detenţie pentru o perioadă de maximum 15 ani.

2) Criză majoră în coaliţia de guvernare din cauza alegerilor prezidenţiale. Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă s-au atacat reciproc, iar acum premierul a chemat toate partidele la consultări.

Vezi și

3) Prestaţie dezastruoasă a lui Joe Biden la dezbaterea cu Donald Trump. Tabăra sa democrată a intrat în panică după confruntarea de azi noapte, iar unii au propus chiar înlocuirea acestuia înainte de alegerile prezidenţiale.

4) O decizie istorică zguduie Biserica Ortodoxă Română. Fostul episcop al Hușilor, Corneliu Bârlădeanu, a fost condamnat la 8 ani de închisoare pentru că a violat elevi ai seminarului teologic.

5) Tragedie într-o localitate din Botoşani. Un băieţel de un an şi şase luni a fost călcat cu maşina de tatăl său, în curtea casei sale, după ce bărbatul s-a urcat băut la volan.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Care credeţi că este cel mai fericit oraş din România?
Observator » Update » Știrile zilei, 28 iunie 2024. Episcop al Hușilor, Corneliu Bârlădeanu, a fost condamnat la 8 ani de închisoare pentru că a violat elevi ai seminarului