Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Știrile zilei, 28 iunie 2024. Episcop al Hușilor, Corneliu Bârlădeanu, a fost condamnat la 8 ani de închisoare pentru că a violat elevi ai seminarului

Știrile zilei, 28 iunie 2024, prezentate de Alessandra Stoicescu.

de Alessandra Stoicescu

la 28.06.2024 , 19:13

Știrile zilei, 28 iunie 2024

1) Tânărul care a înjunghiat mortal o fată de 14 ani în Grădina Botanică din Craiova şi-a aflat sentinţa. Mario Fojică va fi internat într-un centru de detenţie pentru o perioadă de maximum 15 ani.

2) Criză majoră în coaliţia de guvernare din cauza alegerilor prezidenţiale. Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă s-au atacat reciproc, iar acum premierul a chemat toate partidele la consultări.

Vezi și

3) Prestaţie dezastruoasă a lui Joe Biden la dezbaterea cu Donald Trump. Tabăra sa democrată a intrat în panică după confruntarea de azi noapte, iar unii au propus chiar înlocuirea acestuia înainte de alegerile prezidenţiale.

4) O decizie istorică zguduie Biserica Ortodoxă Română. Fostul episcop al Hușilor, Corneliu Bârlădeanu, a fost condamnat la 8 ani de închisoare pentru că a violat elevi ai seminarului teologic.

5) Tragedie într-o localitate din Botoşani. Un băieţel de un an şi şase luni a fost călcat cu maşina de tatăl său, în curtea casei sale, după ce bărbatul s-a urcat băut la volan.

Alessandra Stoicescu Like

Am vrut să schimb lumea în bine și să ajut oamenii de când eram copil. Așa că am ales în mod natural meseria de jurnalist. Jurnalismul este despre oameni, despre a le schimba viețile în bine.

Întrebarea zilei
Preferaţi să cumpăraţi aur sau să deschideţi conturi de economii?
Observator » Update » Știrile zilei, 28 iunie 2024. Episcop al Hușilor, Corneliu Bârlădeanu, a fost condamnat la 8 ani de închisoare pentru că a violat elevi ai seminarului