Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Știrile zilei, 28 mai 2024. Fetița de 3 ani din Dolj, care a dispărut de acasă, a fost găsită moartă

Știrile zilei, 28 mai 2024, prezentate de Alessandra Stoicescu.

de Alessandra Stoicescu

la 28.05.2024 , 19:18

Știrile zilei, 28 mai 2024

1) Final cutremurător în cazul fetiţei de 3 ani din Dolj, care a dispărut de acasă. Copila a fost găsită moartă, la mică distanţă de locuinţă.

2) Descinderi la un clan de romi din Timişoara care îşi terorizează vecinii. Agresorii au fost filmaţi în timp ce intră în curţile oamenilor şi le distrug bunurile.

Vezi și

3) Un şef de post cu 25 de ani vechime în MAI a fost prins în timp ce lua şpagă. Poliţistul a încasat banii de la o persoană implicată în transportul ilegal de lemne.

4) Foştii generali SRI Florian Coldea și Dumitru Dumbravă rămân sub control judiciar. Aceştia au plătit o cauţiune în valoare de 1,6 milioane de lei.

5) Accident cumplit în această dimineaţă în judeţul Bihor. Patru persoane au murit, după ce o maşină a intrat în plin într-un camion.

Alessandra Stoicescu Like

Am vrut să schimb lumea în bine și să ajut oamenii de când eram copil. Așa că am ales în mod natural meseria de jurnalist. Jurnalismul este despre oameni, despre a le schimba viețile în bine.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Update » Știrile zilei, 28 mai 2024. Fetița de 3 ani din Dolj, care a dispărut de acasă, a fost găsită moartă