Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 28 noiembrie 2023. Grecia, una dintre destinaţiile de vacanţa preferate de români, va fi mai scumpă de la anul

Știrile zilei, 28 noiembrie 2023, prezentate de Alessandra Stoicescu.

Vezi și

Știrile zilei, 28 noiembrie 2023

1) Gregorian Bivolaru a fost arestat în Franța pentru legături cu o sectă de yoga. Liderul MISA ţinea cu forţa în casă 26 de femei, pe care le obliga să facă videochat.

2) România nu intră în Schengen nici în acest an. Potrivit unor surse guvernamentale, la Consiliul de Justiţie şi Afaceri Interne de săptămâna viitoare nu va exista un vot pe acest subiect.

3) Capul mafiei române din Mexic a fost trimis în judecată pentru omor şi şantaj. Florian Tudor, zis "Rechinul", este acuzat că şi-a creat un imperiu în oraşul Cancun şi a câştigat sume uriaşe din clonarea de carduri.

4) Eleva din Bihor care şi-a înjunghiat pedagogul a fost arestată preventiv pentru tentativă de omor. Victima sa se află la terapie intensivă, în stare stabilă.

5) Grecia, una dintre destinaţiile de vacanţa preferate de români, va fi mai scumpă de la anul. Premierul elen a anunţat că turiştii vor plăti din primăvara lui 2024 o taxă de 70 de euro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Update » Știrile zilei, 28 noiembrie 2023. Grecia, una dintre destinaţiile de vacanţa preferate de români, va fi mai scumpă de la anul