Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 29 august 2023. Klaus Iohannis, primele declaraţii publice după tragedia din Crevedia. Preşedintele a lăudat autorităţile

Știrile zilei, 29 august 2023, prezentate de Alessandra Stoicescu.

de Redactia Observator

la 29.08.2023, 19:57

Vezi și

Știrile zilei, 29 august 2023

1) Klaus Iohannis a făcut primele declaraţii publice după tragedia din Crevedia. Preşedintele a lăudat autorităţile pentru felul în care au intervenit şi susţine că Guvernul a luat rapid măsurile care trebuiau.

2) Primarul din Crevedia dă vina pe localnici şi pe patronul staţiei GPL, pentru explozie. Edilul Florin Petere le-a contrazis pe victime şi a declarat că nu a ajuns la el nicio sesizare în ultimii ani.

3) Riscul unei noi explozii la Crevedia nu a fost eliminat încă. La aproape trei zile de la deflagraţiile în care au murit doi oameni şi 56 au fost răniţi, două cisterne ar scăpa din nou gaz, iar experţii fac măsurători repetate.

4) După zilele caniculare din ultimele săptămâni, vremea se schimbă radical. Meteorologii anunţă furtuni, vijelii şi grindină în aproape toată ţara, la începutul lunii septembrie.

5) Vladimir Putin nu va merge la înmormântarea fostului lider Wagner Evgheni Prigojin. Preşedintele rus se teme că mercenarii ar putea pune la cale o răzbunare împotriva sa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Update » Știrile zilei, 29 august 2023. Klaus Iohannis, primele declaraţii publice după tragedia din Crevedia. Preşedintele a lăudat autorităţile