Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 29 ianuarie 2024. Un angajat din Sri Lanka a jefuit fast food-ul din care fusese concediat recent

Știrile zilei, 29 ianuarie 2024, prezentate de Alessandra Stoicescu.

Alessandra Stoicescu
de Alessandra Stoicescu

la 29.01.2024, 19:39

Vezi și

Știrile zilei, 29 ianuarie 2024

1) Modificări pe lista alimentelor plafonate, cu două zile înainte de expirarea măsurii. Pe lângă cele 16 produse de bază, ar putea fi adăugate trei noi: carnea de miel, gemul şi untul.

2) Un angajat din Sri Lanka a jefuit fast food-ul din care fusese concediat recent. Tânărul a furat 20.000 de lei şi a fost prins de poliţişti pe Aeroportul Otopeni.

3) Continuă protestele transportatorilor şi fermierilor din ţară. În Braşov, timp de trei zile, peste 50 de camioane, utilaje agricole şi autoturisme de transport persoane vor circula în coloană pe străzile din oraș.

4) Opt copii din Timiş au ajuns la spital cu suspiciune de botulism. Aceştia au între 3 şi 7 ani, iar doi dintre ei au nevoie de monitorizare permanentă.

5) Volodimir Zelenski vrea ca banii daţi de Uniunea Europeană refugiaţilor ucraineni să fie trimişi la Kiev. Măsura ar face parte dintr-un plan prin care să convingă persoanele care au fugit de război să revină în ţară.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Update » Știrile zilei, 29 ianuarie 2024. Un angajat din Sri Lanka a jefuit fast food-ul din care fusese concediat recent