Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Știrile zilei, 29 iulie 2024. O plimbare în parc s-a transformat într-o tragedie după ce copiii de 7 şi 9 ani au fost spulberaţi de un şofer fără permis

Știrile zilei, 29 iulie 2024, prezentate de Alessandra Stoicescu.

de Alessandra Stoicescu

la 29.07.2024 , 19:36

Știrile zilei, 29 iulie 2024

1) Dramă cumplită pentru o familie din Capitală. O plimbare în parc s-a transformat într-o tragedie după ce copiii de 7 şi 9 ani au fost spulberaţi de un şofer fără permis.

2) Renumitul sociolog Alfred Bulai este acuzat de abuzuri sexuale. Mai multe studente de la SNSPA susţin că acesta le cerea să se dezbrace când mergeau cu el în practică.

Vezi și

3) Pericol de epidemie de West Nile în Bucureşti. Analiza cercetătorilor de la Institutul Cantacuzino a arătat că rata minimă de infectare a ajuns la aproape 5 la mie.

4) Adaosul comercial ar putea fi plafonat pentru toate alimentele procesate în România, indiferent dacă sunt făcute din materie primă românească sau din import.

5) România speră la prima medalie de la Jocurile Olimpice! În seara asta, David Popovici înoată în finala de 200 de metri liber şi îşi doreşte să depăşească perfomanţa de la Tokyo.

Alessandra Stoicescu Like

Am vrut să schimb lumea în bine și să ajut oamenii de când eram copil. Așa că am ales în mod natural meseria de jurnalist. Jurnalismul este despre oameni, despre a le schimba viețile în bine.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Update » Știrile zilei, 29 iulie 2024. O plimbare în parc s-a transformat într-o tragedie după ce copiii de 7 şi 9 ani au fost spulberaţi de un şofer fără permis