Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 29 iunie 2023. Simona Halep a fost audiată pentru prima dată în procesul de dopaj, la Londra

Știrile zilei, 29 iunie 2023, prezentate de Alessandra Stoicescu.

Vezi și

Știrile zilei, 29 iunie 2023

1) Legea pensiilor speciale a fost atacată la Curtea Constituţională de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Reforma prevede interzicerea cumulului salariu-pensie şi creşterea vârstei la care magistraţii se pot retrage din sistem.

2) Ministra Ligia Deca este contrazisă cu dovezi de managerul site-ului dexonline, cu privire la acuzaţiile de fraudă de la BAC. Datele arată că elevii au căutat subiectele de la examen cu 5 ore înainte să înceapă.

3) Coşmarul bucureştenilor din cartierul Greenfield continuă. Primăria a decis respingerea proiectului care prevedea redeschiderea temporară a drumului forestier din Pădurea Băneasa.

4) Tânărul de 19 ani înjunghiat în Grădina Botanică din Craiova s-a trezit din comă. Între timp, anchetatorii încearcă să stabilească dacă există vreo legătură între criminal și cele două victime.

5) Simona Halep a fost audiată pentru prima dată în procesul de dopaj, la Londra. Un verdict în acest caz ar putea veni în următoarele săptămâni, iar specialiştii spun că ar putea fi vorba de o suspendare de 2 ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Update » Știrile zilei, 29 iunie 2023. Simona Halep a fost audiată pentru prima dată în procesul de dopaj, la Londra