Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 29 martie 2023. Fermierii din Ardeal au ieşit în stradă unde au aruncat, în semn de protest, o cisternă cu lapte

Știrile zilei, 29 martie 2023, prezentate de Alessandra Stoicescu.

de Redactia Observator

la 29.03.2023, 20:06

Vezi și

Știrile zilei, 29 martie 2023

1) Senatul a adoptat un proiect de lege prin care introduce un prag de 250.000 de lei pentru abuzul în serviciu. Măsura este similară cu cea din Ordonanţa de Urgenţă 13 din 2017, care a provocat proteste în toată ţara.

2) Fermierii din Ardeal au ieşit în stradă unde au aruncat, în semn de protest, o cisternă cu lapte. Oamenii speră să atragă astfel atenţia asupra blocajului de pe piaţă, disperaţi că nu mai au cui să-şi vândă marfa.

3) Ana Morodan a fost reţinută după ce a fost prinsă la volan băută şi sub influenţa drogurilor. Cea cunoscută şi sub numele de "contesa digitală" nu a oprit la semnalul poliţiştilor şi a provocat un accident.

4) Elon Musk și alți 1.000 de experți cer oprirea dezvoltării sistemelor bazate pe inteligenţa artificială. Miliardarul susţine că riscurile pentru umanitate sunt mult prea mari.

5) Volodimir Zelenski l-a invitat pe Xi Jinping să vină la Kiev. Anunţul vine la o săptămână după ce liderul de la Beijing s-a întâlnit cu Vladimir Putin.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Update » Știrile zilei, 29 martie 2023. Fermierii din Ardeal au ieşit în stradă unde au aruncat, în semn de protest, o cisternă cu lapte