Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 29 noiembrie 2023. Un val de aer cald loveşte România la început de iarnă. Meteorologii anunţă chiar şi 20 de grade Celsius pe 1 decembrie

Știrile zilei, 29 noiembrie 2023, prezentate de Alessandra Stoicescu.

Vezi și

Știrile zilei, 29 noiembrie 2023

1) Fugarul Cătălin Cherecheş a fost prins în Germania şi va fi adus în ţară în cel mult 60 de zile. Primarul condamnat la 5 ani a încercat să fugă de poliţiştii nemţi şi s-a rănit la bărbie.

2) Un val de aer cald loveşte România la început de iarnă. Meteorologii anunţă chiar şi 20 de grade Celsius pe 1 decembrie, de Ziua Naţională.

3) Rusia a pierdut 300.000 de soldaţi în războiul cu Ucraina, anunţă NATO. Jens Stoltenberg spune că Putin a amanetat viitorul ţării Chinei pentru a putea susţine conflictul în continuare.

4) Florin Cîţu a rămas fără imunitate şi poate fi urmărit penal în Dosarul Vaccinurilor. Fostul premier susţine că a cumpărat zeci de milioane de doze pentru că a pus pe primul loc sănătatea românilor.

5) David Popovici se declară pregătit să scrie istorie la Campionatele Europene de Înot, care încep pe 5 decembrie. Competiţia este transmisă exclusiv în AntenaPLAY.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Update » Știrile zilei, 29 noiembrie 2023. Un val de aer cald loveşte România la început de iarnă. Meteorologii anunţă chiar şi 20 de grade Celsius pe 1 decembrie