Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 3 aprilie 2024. Un elev de 16 ani a fost atacat cu un briceag în curtea liceului Iuliu Maniu

Știrile zilei, 3 aprilie 2024, prezentate de Alessandra Stoicescu.

Alessandra Stoicescu
de Alessandra Stoicescu

la 04.04.2024, 16:24

Vezi și

Știrile zilei, 3 aprilie 2024

1) Un elev de 16 ani a fost atacat cu un briceag în curtea liceului Iuliu Maniu. Agresorii sunt patru adolescenţi care învaţă la altă şcoală şi care au sărit gardul fără să fie văzuţi de paznic.

2) Bărbatul care a ucis-o pe fata de 12 ani a concubinei şi i-a ascuns trupul în canapea a fost condamnat. Marcel Şerbuc a primit 26 de ani de închisoare, însă sentinţa nu este definitivă.

3) NATO propune acordarea unui sprijin militar de 100 de miliarde de euro Ucrainei, pe parcursul a 5 ani. Planul este dezbătut zilele acestea la reuniunea miniştrilor de Externe ai Alianţei.

4) Taiwan a fost lovit de cel mai puternic cutremur din ultimii 25 de ani. Nouă persoane au murit, iar alte sute au fost rănite.

5) Statele Unite susţin că au avertizat Rusia cu privire la atacul terorist de la Crocus City Hall. Moscova neagă afirmaţiile şi spune că Washington este vinovat, deoarece a ajutat la crearea ISIS.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Update » Știrile zilei, 3 aprilie 2024. Un elev de 16 ani a fost atacat cu un briceag în curtea liceului Iuliu Maniu