Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 3 martie 2023. România poate începe măsurătorile pe braţul Chilia şi canalul Bâstroe din data de 15 martie

Știrile zilei, 3 martie 2023, prezentate de Alessandra Stoicescu.

de Redactia Observator

la 03.03.2023, 19:21

Vezi și

Știrile zilei, 3 martie 2023

1) România poate începe măsurătorile pe braţul Chilia şi canalul Bâstroe din data de 15 martie. Ţara noastră a semnat un acord cu Ucraina pentru a clarifica informaţiile contradictorii pe tema dragării din zonă.

2) Viceprimarul unei localităţi din Caraş-Severin a fost extrădat în Statele Unite. Dorin Racu este acuzat că a fraudat sute de americani cu peste un milion de dolari.

3) Procurorii au extins cercetările în dosarul stimulatoarelor cardiace prelevate de la cadavre. Alţi doi medici şi un fost manager de spital au fost puşi sub acuzare.

4) România cumpără arme de 120 de milioane de dolari de la compania israeliană Elbit Systems. Armata va primi turele, staţii de luptă şi sisteme de mortiere.

5) Peste 1.000 de dosare de daună au fost deschise în urma cutremurelor din ultima perioadă. Proprietarii vor să îşi repare casele în baza poliţelor de asigurare obligatorii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Update » Știrile zilei, 3 martie 2023. România poate începe măsurătorile pe braţul Chilia şi canalul Bâstroe din data de 15 martie