Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 3 octombrie 2023. FMI atenţionează Guvernul că situaţia economică nu este deloc grozavă. Avem prea puţini care muncesc şi plătesc taxe

Știrile zilei, 3 octombrie 2023, prezentate de Alessandra Stoicescu

Vezi și

Știrile zilei, 3 octombrie 2023

1) FMI atenţionează Guvernul că situaţia economică nu este deloc grozavă. Potrivit experţilor, avem prea puţini care muncesc şi plătesc taxe, iar măsurile fiscale adoptate acum o săptămână nu vor fi eficiente.

2) Un incendiu izbucnit la subsolul unei clădiri din Capitală ar putea avea consecinţe în dosarele penale. Focul s-a extins până la camera de corpuri delicte a Poliţiei, care a fost distrusă parţial.

3) Descoperire neaşteptată pentru poliţiştii din Călaraşi, chemaţi să prindă un tânăr urmărit general. Agenţii l-au descoperit pe infractor într-un apartament chiar cu o colegă de-a lor, cu care ar fi avut o idilă.

4) Val de reţineri în Turcia după atacul terorist de duminică. Poliţia a reţinut 67 de persoane care ar avea legături cu militanţii kurzi.

5) Rusia se laudă că face progrese majore la capitolul recrutare. Ministrul Serghei Şoigu a declarat că în acest an s-au înrolat în armată 335.000 de persoane.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Update » Știrile zilei, 3 octombrie 2023. FMI atenţionează Guvernul că situaţia economică nu este deloc grozavă. Avem prea puţini care muncesc şi plătesc taxe