Antena Meniu Search
x
LIVE

Video Știrile zilei, 30 ianuarie 2023. Nicuşor Dan a anunţat primele măsuri, la nouă zile de la tragedia din zona Lacul Morii

Știrile zilei, 30 ianuarie 2023, prezentate de Alessandra Stoicescu.

De Redactia Observator la 30.01.2023, 19:20
Alessandra Stoicescu

Știrile zilei, 30 ianuarie 2023

1) Nicuşor Dan a anunţat primele măsuri, la nouă zile de la tragedia din zona Lacul Morii. Primarul Capitalei vrea un buget de 20 de milioane de lei pentru sterilizarea şi microciparea câinilor din Bucureşti.

2) Victor Piţurcă a fost reţinut de procurorii DNA. Fostul selecţioner al naţionalei este vizat într-un dosar privind achiziţia de produse medicale, în pandemie.

3) Poliţiştii se revoltă după ce au primit noile uniforme. Sindicatul Europol susţine că s-au deteriorat după numai o lună, iar inscripţiile de pe ele s-au dezlipit.

4) Liberalii pregătesc o echipă de tranziție pentru rotativa din luna mai. Nicolae Ciucă a promis că va respecta acordul cu PSD şi că va ceda postul de premier.

5) Eşec de proporţii pentru partidul cancelarului austriac la alegeri. Formaţiunea politică a lui Karl Nehammer a obţinut sub 40% din voturi şi a pierdut majoritatea în parlamentul regional.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Update » Știrile zilei, 30 ianuarie 2023. Nicuşor Dan a anunţat primele măsuri, la nouă zile de la tragedia din zona Lacul Morii