Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 30 ianuarie 2024. Patronul Fermei Dacilor a găsit printre ruine o gheată care i-a aparţinut fiului mort în incendiu

Știrile zilei, 30 ianuarie 2024, prezentate de Alessandra Stoicescu.

Alessandra Stoicescu
de Alessandra Stoicescu

la 30.01.2024, 20:04

Vezi și

Știrile zilei, 30 ianuarie 2024

1) Atac cibernetic la Camera Deputaţilor. Un hacker a spart baza de date şi a extras informaţii cu caracter personal ale mai multor demnitari, printre care şi Marcel Ciolacu.

2) Patronul Fermei Dacilor a fost scos din arest şi dus la locul tragediei pentru reconstituire. Cornel Dinicu a găsit printre ruine o gheată care i-a aparţinut fiului mort în incendiu.

3) Un chirurg renumit din Constanţa este acuzat că a mutilat trei paciente. Primul caz a avut loc în 2021, însă medicul a continuat să opereze până în prezent.

4) Volodimir Zelenski l-ar putea demite pe şeful Armatei. Presa occidentală scrie că preşedintele ucrainean ar putea lua aceasă măsură pentru că se teme de popularitatea tot mai mare de care se bucură Valeri Zalujnîi.

5) Meteorologii norvegieni anunţă că ţara va fi lovită de cea mai puternică furtună din ultimii 30 de ani. În părţile din nord şi din vest, vântul va atinge 180 de kilometri pe oră.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Update » Știrile zilei, 30 ianuarie 2024. Patronul Fermei Dacilor a găsit printre ruine o gheată care i-a aparţinut fiului mort în incendiu