Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Știrile zilei, 30 iulie 2024. Guvernul discută din nou introducerea taxei de poluare

Știrile zilei, 30 iulie 2024, prezentate de Alessandra Stoicescu.

de Alessandra Stoicescu

la 30.07.2024 , 19:39

Știrile zilei, 30 iulie 2024

1) Veştile dramatice continuă pentru familia îndurerată de un şofer inconştient acum două zile. Medicii nu au reuşit să salveze piciorul fetiţei de 7 ani. Tânărul teribilist, surprins de camere.

2) Au început audierile în cazul profesorului Alfred Bulai, acuzat de mai multe foste studente de abuz sexual. În exclusivitate pentru Observator, una dintre ele a povestit traumele pe care le-a ascuns ani de zile. 

Vezi și

3) Guvernul discută din nou introducerea taxei de poluare. Capitala şi alte 12 mari oraşe din ţară trebuie să scape de maşinile poluante din trafic pentru un aer mai curat.

4) Românii conduc într-un clasament care dăunează grav sănătăţii. Studiile arată că suntem cei mai mari consumatori de alcool din Uniunea Europeană.

5) Şi David Popovici continuă cursa la Jocurile Olimpice. Intră din nou în această seară în bazin, în semifinalele probei de 100 metri liber.

Alessandra Stoicescu Like

Am vrut să schimb lumea în bine și să ajut oamenii de când eram copil. Așa că am ales în mod natural meseria de jurnalist. Jurnalismul este despre oameni, despre a le schimba viețile în bine.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Update » Știrile zilei, 30 iulie 2024. Guvernul discută din nou introducerea taxei de poluare